Na ovogodišnjem festivalu Melodije Jadrana, Nataša Janjić Medančić je još jednom pokazala svoj talent za pjevanje. Glumica je otkrila da voli pjevati, ali da je nešto koči da se više posveti toj strasti. U intervjuu za In magazin, Nataša je također otkrila kakva je mama i kako usklađuje svoje poslovne i privatne obveze.

Zaglave, omiljena hrvatska serija, uskoro će dobiti zanimljivo pojačanje. Nataša Janjić Medančić će se pridružiti već uigranoj glumačkoj ekipi.

”Ovo će uzburkati naše obiteljske odnose i odvesti priču u drugom smjeru. Ne mogu otkriti više detalja, ali bit će zanimljivo vidjeti kako će se razvijati uloga Fani. Svi su bili oduševljeni kad sam najavila gostovanje u seriji Kumovi, pa sam shvatila da je svima zanimljivo to što radim. To me puno veseli”, izjavila je Nataša.

Ovogodišnje Melodije Jadrana su pratili ponosni obitelj i prijatelji, a Nataša je izvela duet sa kolegom Ivom Perkušićem. Nastup u rodnom Splitu je bio izazovan, jer je splitska publika vrlo zahtjevna.

”Bila sam pjevačica na tom renomiranom festivalu, koji se pamti još od mog djetinjstva. Bilo je to posebno iskustvo. Svi su bili prisutni – moja djeca, suprug, roditelji, prijatelji. Bila je divna atmosfera. Galerija Meštrović je nevjerojatno mjesto, pa je ta ljetna večer bila zaista posebna”, prisjetila se glumica.

Ovo nije Natašin prvi izlet u glazbene vode, jer je već ranije snimila duet s Borisom Štrokom.

”Volim pjevati, ali nisam profesionalna pjevačica. To mi je hobi i osjećam se samoukom. Nedostaje mi samopouzdanje koje imam dok glumim. Koketiram s glazbom, povremeno se prihvatim nekog pjevanja ili gostovanja u duetu. Volim to, ne mogu reći da neću to ponoviti”, objasnila je.

Nataša je ponosna mama dvoje djece, Tonija i Kaje. Ponekad dijeli trenutke iz svog života s djecom na društvenim mrežama.

”Ne znam kakva sam mama. Malo sam popustljiva, malo stroga, ponekad nedosljedna i pravim se da sam dosljedna. No, obožavam svoju djecu i zaljubljena sam u njih. Želim da ta slatka faza traje zauvijek. Imaju 3 i 4 godine, najslađi su sada. Istovremeno, jedva čekam da odrastu i da razgovaramo kao odrasli ljudi, da se riješimo svih dječjih bolesti i fizičkih tegoba. No, dragi su mi i jako dobri”, ispričala je Nataša.

Kao i mnoge druge roditelje, Natašu očekuju izazovi usklađivanja poslovnih i privatnih obveza. Nakon povratka na kazališne daske u proljeće, slijedi nova kazališna sezona u jesen.

”Bit će izazovno. Trebat će puno logistike i dobre organizacije. Ako idem na snimanje, moram platiti dadilju. Nemamo roditelje koji bi nam pomogli. Moj suprug i ja nemamo roditelje u Zagrebu, pa sve usluge koje nam trebaju moramo platiti. Moramo se dobro organizirati jer imamo paralelne obveze. Nije dovoljno otići na posao i sve će se riješiti. Sve skupa će biti skupo”, izjavila je.

S nestrpljenjem se očekuje otvaranje obnovljene Gavelle.

”Ne znam što me čeka. Posljednju predstavu sam izvela na proljeće, u tunelu Grič. Imamo gostovanje u Novom Sadu. Veselim se povratku na kazališne daske i susretu s kolegama. Gavella je oduvijek postojala, samo smo igrali na alternativnim prostorima. Sada će biti poseban trenutak kada se vratimo na prave daske. Jako sam uzbuđena, ne znam što mi donosi budućnost”, zaključila je Nataša.

Pogledajte In magazin od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV. Ako ste propustili emisiju, možete je besplatno pogledati na novatv.hr.

Piše: Showbuzz

Related Article