U ovom članku vam otkrivamo kako možete postići vlastiti mir u životu. Poznati nogometaš Vedran Ćorluka podijelio je svoju priču o tome kako je pronašao mir putem biciklizma.

Nakon povlačenja iz aktivnog nogometa, Ćorluka je otkrio novu strast – biciklizam. Sve više se posvećuje ovoj aktivnosti, čak sudjeluje i na amaterskim biciklističkim natjecanjima. Na svom Instagram profilu, Vedran često dijeli slike i dojmove s biciklističkih izleta.

“Biciklizam mi je postao ljubav zbog brojnih ozljeda koje sam pretrpio, a pandemija me potaknula da se aktiviram još više. Kupio sam bicikl i sada čak sudjelujem na natjecanjima. Osjećaj je predivan jer imaš vrijeme za sebe i osvježiš svoj um. Kad putujem 4 do 5 sati, posebno kad vozim u Dolomitima, stvarno osjetim unutarnji mir. Iako nije lako, vožnja na Sljemenu je također divna jer nije preteška. Biciklizam je postao moja velika ljubav i ide mi jako dobro. Ne fokusiram se na rezultate, samo uživam u vožnji do cilja”, izjavio je Vedran u emisiji “Vikend Vatrenih” za MAXSport televiziju.

Kada nije na biciklu ili na treningu sa reprezentacijom, Vedran provodi vrijeme sa suprugom Frankom Batelić i njihovom djecom, sinom Viktorom i kćeri Gretom. Nedavno je na Instagramu podijelio predivnu sliku s Gretom, ističući da je to “posebna vrsta ljubavi”. Franka je također pohvalila Vedrana kao brižnog roditelja preporučujući ga svima za čuvanje djece.

Pratioci Ćorlukinog Instagram profila, kao i ljubitelji biciklizma, uživaju u njegovim slikama i pričama o avanturama na dva kotača. Ova nova strast donijela mu je unutarnji mir i dodatnu sreću u životu.

Za više detalja posjetite članak na Showbuzz.

Related Article