Apple Tv+ je nedavno predstavio novu seriju koja je već osvojila srca gledatelja diljem svijeta. Fantastična horor drama, The Changeling, je serija koju ne smijete propustiti ako ste ljubitelj napetih serija s nepredvidljivim zapletom.

Kelly Marcel je kreirala ovo izvanredno čudnovato ostvarenje prema romanu Victora LaVallea i istovremeno ga narativno je vodila. The Changeling će vas držati u napetosti od početka do kraja svake epizode, iznenadjujući iznova i iznova.

Prve tri epizode su već dostupne i mogu reći da će vas držati prikovane za ekran. Serija vam donosi duboku priču koja će vas ostaviti promišljajući nakon svakog pogledanog dijela. Predivno snimljena s mnoštvom narativa i fenomenalnom glumačkom postavom.

Ono što izdvaja The Changeling su ponavljajući motivi i jezive sekvence noćnih mora koje će vas zbilja uznemiriti. Serija ističe nelinearnu strukturu gdje se životi glavnih likova redaju i paralelno s traumatiziranim djetinjstvom. Svaka epizoda je jedinstvena, donoseći drugačiji žanr. Serija započinje kao obiteljska romantična drama, ali brzo se kreće prema postporođajnoj depresiji, kreirajući šokantne trenutke i tamni svijet kojem se ne biste nadali. Sve ove različite žanrovske promjene su sjajno izvedene, uz vrhunsku režiju i izvanredne izvedbe glavnih glumaca.

LaKeith Stanfield tumači ulogu Apolla Kagwae, i njegova izvedba je prosto hipnotizirajuća. Stanfield vam donosi poseban lik koji je ispunjen traumama, ali i koji zrači iskrenom dobrotom. Njegova gluma, pogled i mimika lica će vas očarati. Glumica Clark Backo, koju vjerojatno ne poznajete, također daje izvanrednu izvedbu u složenoj ulozi Emmu. Njezin karakter prolazi kroz značajne promjene već u prve tri epizode, što daje dojam kao da gledate više različitih filmova s istom glumicom. Njena dosljednost i uvjerljivost su zaista impresivne, što čini Emmu intrigantnom misterijom koju pratite.

The Changeling je serija koja će vas od samog početka uvući u svoj svijet. Dok gledate, često ćete se zapitati što se točno događa, ali likovi će vas uvjeriti da im ništa loše neće prijetiti. Ako uživate u serijama koje vas istinski uznemiruju i drže na rubu sjedala, The Changeling će vas oduševiti. Ne propustite ovu seriju i jedva čekam nove uzbudljive epizode.

Article source: Showbuzz

Related Article