Lana Jurčević dijeli s nama svoje iskustvo i koristi od sunčanja i vitamina D.

Jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica, Lana Jurčević, nedavno je podijelila video na Instagramu iz bolnice u kojem otkriva kako nakon više od mjesec dana ležanja izlazi na sunce.

Već od kraja kolovoza, Lana se nalazi u bolnici zbog komplikacija sa zdravljem tijekom svoje prve trudnoće. Redovito je pratimo na društvenim mrežama gdje dijeli novosti o svom stanju i nedavnim događanjima. Ovaj put, donosi nam još malo dobre vijesti.

Uz video na kojem leži u bolničkom krevetu s šiltericom na glavi, Lana poručuje: “Netko ide prvi put na sunce i van iz sobe. Nakon 30 i nešto dana.” Zatim se pohvalila svojim izgledom u zelenoj haljini s prorezom i bijelim šeširom uživajući na otvorenom.

Osutom šaljivim tonom, Lana dodaje: “Našla sam neki stup pa da malo uhvatim boju i vitamin D.” U videu jasno dolazi do izražaja njezin trudnički trbuščić, te se Lana našalila na račun novog izgleda svojih nogu. “I bataci su se osušili”, izjavila je.

Na Instagram profilu Lani možete pronaći sve novosti vezane uz njezino trenutno stanje. Također je podijelila poruke podrške koje je dobila od svojih pratiteljica, mnoge od njih su se poistovjetile s njenom situacijom.

Pjevačica je nedavno objavila i video ultrazvuka, iznimno presretna: “Hej mamice! Daj da se predstavim! Moje srce je počelo kucati danas! I žiiiiiv/a saaam! Volim osjećaj kad čujem tvoje otkucaje. Svaki otkucaj. I onda želim pleeesati i podignuti ručice i nogice! Sviđa mi se ovdje unutra. Najdraži dio mi je kad skakuće i izvodi show program! Već se vidi karakter. Prije svakog ultrazvuka imam hrpu upitnika i strahova, ali kad čujem otkucaje srca i vidim da smo dobro, nakon naše male borbe, nema ljepšeg.”

Otkriveno je da je Lana trudna krajem ljeta, a objavila je video na Instagramu u kojem je plakala od sreće. S partnerom i ocem djeteta Filipom Kratofilom u vezi je od 2017. godine, no Filip izbjegava medijsku pozornost i o njemu se zna vrlo malo. On je specijalist digitalnog marketinga, a na svom privatnom Instagram profilu ističe da je direktor Lanine tvrtke La Piel.

Zanimljivo je spomenuti da Filip ima blizanca po imenu Antonio, koji je također u vezi s poznatom hrvatskom pjevačicom Jelenom Žnidarić Zsa Zsu.

Piše: Showbuzz

Related Article