Ivana Vrdoljak Vanna, poznata pjevačica, iznenadila je svojom pojavom na intimnom nastupu u Beogradu. Iako ima 53 godine, Vanna je pokazala da godine ništa ne mogu kada je riječ o njezinim nogama. Ovaj nastup bio je najava za dva koncerta koji će se održati 5. i 6. listopada u klubu BitefArtCafe.

Vanna je odabrala zanimljiv stajling za ovu prigodu. Nosila je široku bijelu košulju i kratke crne hlače, koje su savršeno istaknule njene vitke noge. Stajling je upotpunila zlatnim sandalama s visokom petom, što je dodalo dozu elegancije.

Očito je da je Vanna svjesna svojih aduta te često ističe svoje noge i u kratkim haljinama i suknjama. Njene noge su rezultat njenog truda i brige o tijelu, što se i vidi.

Osim što je talentirana pjevačica, Vanna je i majka dvije prekrasne djece. Njena 22-godišnja kći Jana također može biti ponosna na svoje vitke i duge noge, koje su nasljedila od majke. Vanna i njen suprug Andrija Vrdoljak su u braku od 1998. godine i zajedno imaju i sina Luku koji ima 26 godina.

Ukoliko želite saznati više o ovom nastupu i pogledati fotografije, posjetite Showbuzz.

Related Article