Aljoša Asanović, bivši hrvatski reprezentativac, danas je prepoznatljiv po gustom siđoj bradi, ali nije uvijek izgledao tako. Pogledajte kako se promijenio tijekom godina.

Aljoša Asanović (57), bivši član Vatrenih, nedavno je prisustvovao promociji knjige “Sudnji dan” autora Petera Ceferina, oca predsjednika UEFA-e Aleksandra Ceferina. Ova promocija okupila je brojne poznate Hrvate u Zagrebu.

Unatoč tome što je danas poznat kao nogometni trener i često se pojavljuje u medijima, posljednjih godina Aljoša je postao poznat i po svom karakterističnom izgledu koji njeguje.

Dok ga poznajemo iz slavnih dana s hrvatskom reprezentacijom kao uredno obrijanog i s tamnom kosom, danas ističe gustu sijedu bradu koja ga neodoljivo podsjeća na Djeda Mraza.

Pogledajte kako se Aljoša mijenjao tijekom godina u našoj galeriji ispod:

Trenutno, Aljoša najviše uživa provodeći vrijeme sa svojom unučicom Zorkom, koju je njegova kći Anamarija rodila. Također ima sina Antonija, koji je također nogometaš i izgledom podsjeća na svog oca iz mladih dana.

Aljoša je dobio djecu s bivšom suprugom Katarinom Marasović. Par se vjenčao 1998. godine, ali 2017. su krenule glasine o kraju njihovog braka, kada je Katarina na društvenim mrežama vratila svoje djevojačko prezime. Kasnije je objavljeno da se Aljoša iselio iz njihovog zajedničkog doma na Marjanu zbog nepomirljivih razlika.

Članak napisao: Showbuzz

Related Article