Na nedavnom događaju u Zagrebu, Tonči Huljić je predstavio svoju liniju likera i rakija, ali sve oči su bile uprte u njegovu suprugu Vjekoslavu Huljić koja je zasjenila čitavu večer.

Tonči Huljić je organizirao ovaj događaj u jednoj zagrebačkoj sali kako bi predstavio svoje nove proizvode – liniju rakija i likera Madre Badessa. Međutim, supruga Vjekoslava je uspjela privući sva svjetla reflektora na sebe svojim izgledom i šarmom.

Vjekoslava je odabrala bijeli komplet za ovu prigodu, koji je uključivao svečane hlače i zakopčani prsluk. Pažnju je privlačila i svojim posebnim cipelama i torbicom koje su bile u skladu s bojama. Tonči je kombinirao tamne hlače s šarenim sakoom, smeđim prslukom i svijetlo plavom kravatom.

Iako ih nismo vidjeli u javnosti već neko vrijeme, ovim pojavljivanjem ponovno su pokazali da su jedan od najskladnijih parova u domaćoj javnosti. Imaju dvoje djece, Ivana i Hana, a na događaju je prisutan bio njihov sin Ivan, dok se Hana nije pojavila.

Tonči i Vjekoslava su se vjenčali 1987. godine, a osim što provode zajedno privatno vrijeme, zajedno rade i na glazbenim projektima. Skladaju pjesme za Tončija i druge izvođače, i tim putem grade i uspješan poslovni odnos.

Piše: Showbuzz

Related Article