Ida Prester je objavila fotografije svog neobičnog vjenčanja kako bi proslavila 10. godišnjicu braka sa suprugom Ivanom Peševskim.

Voditeljica i glazbenica Ida Prester uživa u sretnom braku sa srpskim poduzetnikom Ivanom Peševskim od 2013. godine. Par ima dvojicu sinova, Ria i Roka.

Povodom 10. godišnjice braka, Ida je podijelila sretne trenutke s njihovog vjenčanja.

“Točno prije 10 godina. Ti si mi dao najbolje godine, starkeljo!! Ali sam ih i najbolje proživjela. Roko je na slikama bio još u mojoj maternici, a sada započinjemo novu etapu. Nije uvijek lako s tobom, moj grintavi mužu, i ja vjerojatno nisam cvijet, ali do sada smo sve uspjeli iznijeti. Boljeg partnera nismo mogli naći. Za 20. godišnjicu nam ponovno stiže zabava! Producent izvanrednih ideja, save the date”, napisala je šaljivo.

Ida i Ivan su daleko od tipičnog vjenčanog para, ali nismo ništa manje očekivali od njih. Ida je nosila nevjerojatnu vjenčanicu s raskošnim volanima, koju je upotpunila kožnjakom, dok je Ivan zadržao svoj jedinstveni stil s odijelom, tenisicama i šiltericom. Njihova odijela oduševila su Idine pratitelje na Instagramu.

“Vi ste jedan od onih parova koji se izdvajaju! Stil, stav, kreativnost, sloboda, umjetnost… Sijate u svim bojama”, “Preslatki i luckasti ste, tako ostanite zauvijek”, “Fenomenalan par”, “Ovo je bila genijalna svadba”, “Ida, ti si uvijek bila i ostala sunce”, “Vi ste sud destiniran jedan drugome”, samo su neki od komentara s čestitkama za godišnjicu braka.


Piše: Showbuzz

Related Article