Nakon posljednjeg stres testa, vrata MasterChefa zatvorila su se za Meri Goldašić, Petra Tudju i Leona Babića. Iako su napustili natjecanje, svatko od njih nosi sa sobom lijepe uspomene i vrijedna kulinarska znanja. Tko će nastaviti svoj put u profesionalnoj kuhinji, a tko se vidi kao favorit za pobjedu, otkrivamo u idućim minutama.

Nakon što su kuhali u paru tijekom cijelog ciklusa, na kraju su zajedno ispali Petar Tudja i Leon Babić. “Presudila je činjenica da smo zaostajali s znanjem i iskustvom za ostalima”, priznaje Petar.

Leon zahvalan je na prilici koju mu je MasterChef pružio: “Sretan sam što sam prošao kroz sve ovo, mogao pokazati svoje kulinarske sposobnosti i vratiti se doma gdje me ljudi vole.”

Meri se također oprostila od kuhinje nakon što su njezina jela bila najslabije ocijenjena. No, iako je napustila natjecanje, ponosna je na svoje postignuće: “Jako sam zadovoljna svojim putovanjem u MasterChefu i što sam naučila toliko toga.”

Nakon napuštanja MasterChefa, svi natjecatelji ističu dragocjena znanja i vještine koje su stekli. Te su vještine temelj za njihovo daljnje kulinarsko usavršavanje, možda čak i u profesionalnoj kuhinji.

Novi izazovi sada čekaju preostale kandidate. Prema odabiru Petra, Ivan, Luka, Gaia i on sam su favoriti koji će se istaknuti u idućem izazovu. Ne propustite novu epizodu MasterChefa koju možete pratiti na Novoj TV.

Za sve informacije o MasterChef epizodama i sva događanja pratite Showbuzz. Pogledajte i propuštene emisije besplatno na novatv.hr.

Piše: Showbuzz

Related Article