Emina Bajtarević je 2019. godine zasjala u Supertalentu kada je stigla do polufinala, a sada je osvojila prestižni Zlatni gumb.

Trbuhozborka Emina Bajtarević se vratila u drugoj emisiji Supertalenta i svojim novim talentom osvojila Zlatni gumb, koji su joj dodijelili voditelji Igor Mešin i Frano Ridjan.

Prije četiri godine, Emina je već nastupala na Supertalentu, ali sasvim drugačijim talentom koji još nitko nije imao prilike vidjeti, osim nekoliko njenih prijatelja.

Ovoga puta, Emina je uz svog lutkarskog dedu izvela emotivnu izvedbu pjesme “My Way”, za koju je dobila pohvale od žirija.

Članovi žirija su se složili da je Emina definicija Supertalenta, a Maja je izjavila da će biti teško pobijediti Eminu u ovoj sezoni. Martina je naglasila da je Emina čudesna, dok je Fabijan izrazio divljenje i nazvao Eminu najzaslužnijom za osvajanje Zlatnog gumba.

Uz njen novi talent, Emina je također ostavila snažan dojam i svojom audicijskom izvedbom u Supertalentu 2019. godine. Tada je uz gitaru otpjevala pjesmu “Ako znaš bilo što” popularne grupe Azra. Pogledajte video u nastavku i prisjetite se njenog sjajnog nastupa.

Emina je tada stigla do polufinala Supertalenta te izvela pjesmu “Sanjao sam noćas da te nemam” poznate grupe Bijelo dugme. Sigurni smo da ćemo je gledati u finalu showa i ove godine, jer joj Zlatni gumb osigurava direktan plasman.

Emina Bajtarević je svestrana umjetnica koja radi i studira u Norveškoj. Ona ima brojne hobije poput sklapanja puzzli, skupljanja sličica, crtanja, pisanja fantasy romana, igranja videoigrica te se bavi digitalnom umjetnosti. Njen životni put je bio ispunjen izazovima, jer je od rane dobi borila se sa skoliozom koja ju je ograničavala. Unatoč tome, Emina je uporna i hrabra, te se ne boji suočiti s budućim izazovima. Supertalentu se prijavila jer želi iskoristiti svoje talente i mogućnosti još danas, a ne za deset godina.

Sve informacije preuzete su sa Showbuzz.

Related Article