David Divjak, treći ispali natjecatelj u ovogodišnjoj sezoni MasterChefa, otkrio je svoje osjećaje nakon ispadanja iz showa. Njegove greške u pripremi jela su ga razočarale, ali je uspio skupiti snage i oprostiti se od žirija. Sada se osvrće na svoje iskustvo i razmišlja o tome što bi promijenio da može vratiti vrijeme.

David Divjak je bio veliki obožavatelj MasterChefa te je prilika sudjelovanja i natjecanja u showu bila izuzetno važna za njega. Unatoč razočaranju, David bi se ponovno prijavio i dao si još jednu šansu za osvajanje titule “MasterChef” kuhara.

Uz osvrt na svoje vrijeme u showu, David priznaje da je naučio mnogo o kulinarskim vještinama. Da može vratiti vrijeme, trudio bi se još više u svakom izazovu koji je imao. Iako nije izdvojio najdraže jelo iz showa, David je istaknuo da je sve svoje jelo pripremao s puno ljubavi.

David je dobio savjete od članova žirija, a posebno mu se uvukao pod kožu Damir. Bez obzira na ispadanje, David navija za svoje preostale su natjecatelje Kristinu, Sarah, Manuela, Luku i Gaiu.

S obzirom na to da već godinama živi i radi u Njemačkoj, David planira se vratiti u Hrvatsku i raditi u a la cart restoranu. Iako ne izdvaja najdraže jelo koje priprema, David voli kuhati slavonska jela. Osim toga, David je oduševljen potporom svoje kćerkice koja ga bodri i uživa u njegovim jelima, posebno špagetima bolonjezu.

Usprkos ispadanju, u MasterChefu ostaje još 21 kandidat koji će nastaviti s natjecanjem. Za više detalja o ispadanju Davida Divjaka, posjetite Showbuzz.

Related Article