Jelena Karleuša je oduševila fanove objavljujući na društvenim mrežama seriju fotografija kojima najavljuje svoja nova dva albuma Alpha i Omega.

Popularna srpska pjevačica Jelena Karleuša poznata je po svom jedinstvenom stilu i uvijek privlači pažnju svoje publike, ali i šire javnosti.

Ovog puta je na pozornici iznenadila novoizmišljenim detaljem koji je privukao mnogo pogleda.

Sa svojim izgledom na šljunkovitoj podlozi, Jelena je imala plastične folije koje su krasile njeno lice, gornji dio tijela i gaćice. Nosila je bež podstavu kako bi prekrila intimne dijelove. Također, dodala je ekstenzije u kosu, čija se dužina protezala sve do poda.

Svi su komentirali da je ovo vrhunski nastup, a Jelena je postigla veliki uspjeh s ova dva albuma, čije se pjesme nalaze na vrhu top lista.

Nedavno je Jelena također izazvala pažnju na društvenoj mreži X kritizirajući kolege s estrade.

“S obzirom da su na oba albuma sve pjesme hitovi (ukupno 19 pjesama) i da moj vizualni i modni utjecaj i inovacija teško mogu biti nadmašeni, skeptična sam da će netko u narednih nekoliko godina snimiti album i slikati se na isti način na našim prostorima, a da ne bude ismijan i uspoređivan sa mnom. U pogledu produkcije video spotova, još uvijek nema konkurencije. Možda bi bilo bolje da se ne snimaju nikad više”, napisala je tada.

Jelena često nagrađuje svoje obožavatelje seksi prizorima na Instagramu, gdje je prati 2,4 milijuna ljudi, ali i biva kritizirana zbog prekomjernog uređivanja fotografija.

Piše: Showbuzz

Related Article