Siniša Vuco predstavlja svoju novu pjesmu “Nije lako” i najavljuje svoj posljednji nastup u Hrvatskoj.

Nakon gotovo deset godina bez novih glazbenih izdanja, popularni glazbenik Siniša Vuco, koji trenutno živi na karipskom otoku Isla de Margarita, izbacuje novu pjesmu pod nazivom “Nije lako”. Premijera pjesme se dogodila na radiju Happy FM.

“Radi se o zabavnoj glazbi s rock elementima, stilu s kojim sam započeo svoju profesionalnu karijeru početkom 90-ih. Pjesmu je napisala i skladao Alka Vuica, posvetila je i sebi i meni, budući da stvarnim umjetnicima doista nije lako, kao ni običnim ljudima… Mnogi će se prepoznati u ovoj pjesmi koja govori o surovoj stvarnosti današnjice. To je moj prepoznatljiv glazbeni stil i način pjevanja, zbog čega sam je preuzeo od Alke prije gotovo 10 godina… Ne znam točno kada je pjesma nastala, mislim da ni Alka više ne zna”, izjavio je Vuco za Happy FM.

Uživa u mirnom životu u Venezueli, gdje, kako se hvali, žive najljepše žene na svijetu. Vuco još nije pronašao janjetinu na Karibima. Trenutno preuređuje svoj stan na 13. katu, koji, kako kaže pjesma, nije lako prenositi namještaj.

“Ovdje mi je super, nitko me ne poznaje, opušteno šetam… Možda čak snimim neke kadrove za video spot ovdje na Karibima, jer pjesma govori o čovjeku koji je imao dva života… Ja doista živim dva života: opušten i miran, na starinski način ovdje u Južnoj Americi, kao što su naši ljudi živjeli prije 30-ak godina u Dalmaciji, te drugi rastrzan, nervozan i stresan u Europi, u Hrvatskoj”, otkrio je Vuco, koji planira u budućnosti dolaziti u Hrvatsku samo kao turist, osobito zbog svoje unučice.

“U jedanaestom mjesecu idem na Aljasku na nekoliko tjedana. Nakon toga ću se vratiti i održati svoj posljednji, veliki oproštajni koncert u Hrvatskoj, u zagrebačkoj Areni, na Happy FEST-u, koji će se održati 20.12. Izvest ću svoje najveće hitove poput “Rajske kočije”, “Crna ženo”, “Tražena si roba u gradu”, “Sanja”,… “Nedjelja”, “Molim te vrati se”, “Nek sam pijan”, “Siromasi”, “Podigla me iz pepela”, ali naravno da će se Arena uzdrmasti i uz novu pjesmu “Nije lako”, najavio je.

Pored Vuca, na Happy FEST-u će nastupiti i domaći izvođači poput Minee, Ivane Banfić, Elle, grupe Vigor i Miroslava Škore.

Nakon spektakla u zagrebačkoj Areni, Vuco se vraća u svoj novi dom – Južnu Ameriku.

“Vjerojatno ću živjeti između Venezuele i Aljaske. U Hrvatskoj više neću nastupati! Zahvaljujem svojoj publici svih generacija na nevjerojatnoj podršci u ovih 30-ak godina! Zahvaljujem atraktivnoj prodaji svojih albuma i mnogobrojnim zlatnim pločama koje sam zaradio. Veliko hvala svima vama koji ste podržavali moje nastupe (oko 2000) u Hrvatskoj i inozemstvu. Opraštat ćemo se snažno, sa stilom, bez ikakvih kompromisa… Baš kao što sam i djelovao na glazbenoj sceni svih ovih godina… Živjeli, slušajte me na Happy FM-u i ne zaboravite moj životni moto, moj najdraži stih koji sam napisao i koji opisuje cijeli moj život – volim piti i ljubiti!”, poručio je Vuco.

Piše: Showbuzz

Related Article