Goran Špaleta, magistar kineziologije, kondicijski trener i predavač, prošle godine je osvojio simpatije gledatelja kao finalist showa Survivor. Sada su ga fotografi uhvatili na premijeri filma “Plaćenici” u Zagrebu, a pogledajte kako izgleda kad se dotjera u galeriji.

Goran je rođen u Zadru, ali trenutno živi u Zagrebu gdje je završio Kineziološki fakultet. Nakon što je stekao titulu magistra kineziologije, osnovao je tvrtku koja se bavi mentoriranjem trenera i individualnim treninzima. Trenutno ima preko 50 trenera raspoređenih u 12 fitness centara.

Pored toga, Goran je osnivač i tvrtke koja se bavi korporativnim fitnesom, konzultacijama, radionicama i predavanjima o zdravom životu. Trenutno sudjeluje i u projektu pripreme i dostave balansiranih obroka na radno mjesto. On također radi kao voditelj i predavač na Sportskom učilištu, gdje je dosad mentorirao i educirao više od 100 trenera. Osim što je uspješan u vlastitim projektima, Goran se već više od 20 godina aktivno bavi veslanjem i sudjeluje na raznim državnim i međunarodnim natjecanjima.

Goran opisuje sebe kao upornu osobu koja ne odustaje dok ne ostvari svoje ciljeve. Njegova najveća vrlina je upornost i odlučnost, iako priznaje da mu tvrdoglavost može biti mana.

Nakon završetka showa Survivor, Goran je doživio veliku podršku javnosti i brojne fanove koji su ga oduvijek gledali kao pobjednika. Iako je izgubio finale, ostao je popularan i tražen ličnost koja svojim uspjehom u fitnessu i veslanju inspirira mnoge ljude.

Više informacija o Goranu Špaleti možete pronaći na Showbuzz.

Related Article