Žanamari Perčić je zapalila društvene mreže svojim provokativnim serijalom fotografija u dvodijelnom badiću.

Popularna pjevačica i influencerica Žanamari Perčić je pozirala izazovno na ležaljci u prekrasnom kraljevsko plavom bikiniju, što je izazvalo veliko zanimanje publike.

Tijekom fotografiranja, istaknula je svoju preplanulu boju kože, ali i pokazala obline poput bujnih grudi i zategnute stražnjice, koje su zadivile mnoge.

Naravno, nisu prošli nezamijećeno ni njezini vitki trbušni mišići.

“Kakva boja”, komentirao je Dalibor Petko, dok mu je Neda Parmać poslala emotikon leptira.

“Želim da me treniraš”, nadovezala se Nika Antolos.

U posljednje vrijeme, Žanamari je bila često tema medijskih spekulacija o mogućim problemima u njezinom braku s mariom, no pjevačica je nedavno ekskluzivno za In Magazin otkrila istinu.

”Bila sam šokirana kada sam vidjela sve te laži i izmišljotine koje su se širile o meni i mom odnosu s mužem. Bez obzira na to što pozitivno govorim, to se uvijek pretvori u negativno. Zato sam odlučila šutjeti i ne odgovarati na te gluposti. Ova pjesma i spot su zapravo moj način za odgovoriti na sve to – dobar tim je zauvijek dobar tim”, rekla je Žanamari.

Ona ističe da najveću snagu i energiju crpi iz svoje kćeri Gabe, koja ju podržava da bude najbolja verzija sebe.

”Kad me ona pogleda s tim prekrasnim osmijehom i iznenadi svojim razmišljanjima, to me zaista iznenadi. Moj glavni motiv u životu je da ostanem vitalna i uspješna te da radim s njom na njezinom uspjehu. Želim da moje dijete bude sretno sa svojom majkom i da uči od mene, kao što i ja učim od nje”, rekla je Žanamari.

 

 

 

 

Piše: Showbuzz

Related Article