Zdravko Čolić nedavno je postao ponosni vlasnik luksuznog stana u Puli, unutar ekskluzivnog stambenog projekta koji je trenutno u izgradnji u Marini Veruda.

Poznati pjevač Zdravko Čolić nedavno je kupio stan u Puli, a točnije u luksuznom kompleksu koji se trenutno gradi u Marini Veruda, otkriva Istarski.hr.

Uz nezaboravan koncert koji je održao ovog ljeta u Puli, 72-godišnji Zdravko se zaljubio u grad do te mjere da je odlučio investirati u nekretninu tamo.

Pogledajte fotografije stana OVDJE.

Ovaj luksuzni stan bit će smješten u jednoj od pet stambenih zgrada na uzvišenom položaju iznad marine, pružajući prekrasan pogled na zaljev, Verudelu, Pješčanu uvalu i otok Fratarski. Cijene stanova u tom kompleksu kreću se od 5.500 eura po kvadratnom metru, a dostupni su stanovi veći od 100 kvadrata, s prostranim terasama koje podižu cijenu do više od pola milijuna eura.

Uz Pulu kao jedan od rijetkih gradova izvan Zagreba koji su imali priliku ugostiti Zdravka Čolića na koncertu, ova nekretnina dodatno povezuje njegovu glazbenu priču s tim prekrasnim dijelom Hrvatske. Čolić je na koncertu izveo više od 30 svojih vječnih hitova uz pratnju iznimnih instrumentalnih solista.

“Uvijek je veliko zadovoljstvo i čast nastupati u prestižnom pulskom amfiteatru, posebno zbog samog ambijenta koji je čaroban. Koncerti nisu ograničeni samo na Pulom, Istrom i Hrvatskom, već privlače publiku iz cijele regije. Zbog toga mi je drago što smo ovoga puta pripremili malo drugačiji program, uz međunarodni simfonijski orkestar, što daje poseban dojam”, izjavio je Čolić prije koncerta u Puli.

Izvor: Showbuzz

Related Article