Marko Grubnić je ponovno na čelu dizajnerskog tima za jubilarnu 10. sezonu Supertalenta. Osim što s nestrpljenjem očekujemo da vidimo njegove kreacije na Maji Šuput, naš omiljeni modni mačak je također obukao voditelje Franu Ridjana i Igora Mešina.

Počela je jubilarna 10. sezona Supertalenta, a već prvom večeri Marko Grubnić je sve oduševio novim kreacijama koje je osmislio za članicu žirija Maju Šuput.

Unatoč tome što najviše uživa u kreiranju odjevnih kombinacija za Maju, Grubnić se pobrinuo za sjajan izgled svih članova žirija i voditelja, o čemu je podijelio fotografije na društvenim mrežama.

”Svakako mi javljajte komentare na stylinge voditelja. Trudio sam se, imao sam cilj, misiju, želio sam stvoriti nešto malo drugačije od uobičajenog… Važno mi je vaše mišljenje… Javljajte dojmove”, zamolio je Marko svoje pratitelje na Instagramu uz fotografiju Franje Ridjana i Igora Mešina.

Zatim je podijelio i njihovu fotografiju u odjevnim kombinacijama iz prve epizode, u kojima su bili usklađeni u plavim i sivim nijansama.

”Sportska elegancija”, dodao je Grubnić, a sada je vaš red da nam u anketi kažete što mislite o njihovim outfitima za prvu epizodu.

Ne propustite nove epizode Supertalenta svake nedjelje na Novoj TV u 20:15.

Piše: Showbuzz

Related Article