Danijela Martinović, poznata hrvatska pjevačica, nedavno je progovorila o svom ljubavnom životu i neobičnoj avanturi koju je poduzela s partnerom, kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem. U razgovoru s Davorom Garićem, Danijela je otkrila kako uživaju u mirnom životu i prvom zajedničkom putovanju koje su nedavno proveli.

”Neka mi ne svane” je jedan od najvećih hitova u Danijelinom glazbenom opusu, a mnogi ne znaju da je ovu pjesmu napisao njen dugogodišnji partner Petar Grašo. Iako je njihova ljubavna veza završila, ova pjesma će zauvijek ostati u srcima obožavatelja.

U svojoj nedavno objavljenoj autobiografskoj knjizi, ”Tuširanje duše”, Danijela se otvorila i pokazala svoju pravu sebe. Knjiga je izazvala pozitivne reakcije čitatelja, što je za Danijelu bila velika nagrada.

Danijela je danas sretnija i mirnija nego ikad prije. Uz partnera Josipa Pavića, provodi sretne dane u mirnom i opuštenom životu. Nedavno su odlučili zajedno krenuti na putovanje koje je bilo jedinstveno iskustvo.

”Ovo ljeto smo proveli na jednoj plaži ispod šatora, to je bila i njegova i moja želja, prvi put u životu da spavamo u hotelu s milijardu zvjezdica! Uživamo u svakom trenutku i živimo bezbrižno”, otkriva Danijela.

Uz ove lijepe trenutke, Danijela se i dalje posvećuje glazbi i nastupima. Prolazi kroz različite faze u životu, ali uvijek ostaje svoja i vjeruje da svaki trenutak života treba cijeniti.

Danijelin intervju možete pogledati na IN magazinu koji se emitira od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV. Ukoliko ste propustili emisiju, možete je besplatno pogledati na novatv.hr.

Više detalja o ovom intervjuu možete pročitati na portalu Showbuzz.

Related Article