Meghan Markle je u govoru na događanju Zaklade Archewell otkrila svoje strahove vezane uz sigurnost na internetu i svoju djecu, sina Archieja i kćeri Lilibet.

Vojvotkinja Meghan Markle hrabro je progovorila o svojim briznama za budućnost svoje djece na događanju koje je organizirala zajedno s princem Harryjem u sklopu njihove Zaklade Archewell.

Meghan je iskoristila ovu priliku da otvori raspravu o važnosti sigurnosti na internetu, izražavajući zabrinutost za svoje četverogodišnjeg sina Archieja i dvogodišnju kćer Lilibet.

“Biti majka je najvažnija uloga u mom životu… osim, naravno, biti žena Harryju. No, moram priznati da me brine ono s čime bi se moji mališani mogli suočiti u budućnosti. Dokle god su još mali, to nije naša najbliža briga, ali brine me kako svijet neprestano evoluira. Kao roditelj, dani su dugi, ali godine prolaze brzo. Međutim, ta briga me istovremeno ispunjava nadom i energijom jer smo postigli napredak u protekloj godini”, izjavila je Meghan.

Meghan se obratila prisutnima nakon što je Harry zahvalio roditeljima koji su dijelili svoje priče o gubitku voljenih osoba povezanih s korištenjem društvenih medija.

Par je prošlog tjedna bio u New Yorku kako bi bili domaćini prvog velikog javnog događanja Zaklade Archewell. Na summitu roditelja o mentalnom zdravlju u digitalnom dobu, koji se održao na Svjetski dan mentalnog zdravlja, podržane su obitelji koje su izgubile djecu zbog utjecaja društvenih medija.

Tijekom posjeta Marcy Lab Schoolu, Harry je upozorio učenike na važnost mentalnog zdravlja. Rekao je: “Ako primijetite da netko od vas postaje tiho i povučeno, morate saznati zašto. Svatko od vas ima svoju priču i razloge zašto ste ovdje. Vaš život će biti pun izazova. Ako primijetite da netko čuti, pronađite način da im pomognete.”

Piše: Showbuzz

Related Article