Rebecca Loos je postala poznata zbog navodne ljubavne afere s Davidom Beckhamom, što ju je ponovno dovelo u središte pažnje.

Britanka Rebecca Loos se našla na naslovnicama svjetskih medija 2003. godine nakon što je javno izjavila da je imala aferu s nogometašem Davidom Beckhamom. Njezino ime ponovno je aktualno zbog dokumentarne serije “Beckham” koja se trenutno prikazuje.

David i njegova supruga Victoria odlučili su progovoriti o skandalu pred kamerama u svom obiteljskom dokumentarcu “Beckham”. Victoria je jedva suzdržala suze i opisala Rebeccine navode kao najteže razdoblje u njihovom braku. Izjavila je da je to jedini put u njihovom braku kada su se osjećali da ne pripadaju jedno drugome.

David je otkrio da su se oboje osjećali gušeno i da se svaki dan osjećao fizički loše dok je pokušavao spasiti brak. Nakon 20 godina od skandala, Rebecca je ponovno u središtu pozornosti nakon što se preselila u Norvešku. Unatoč svemu, Rebecca ne žali što je progovorila o aferi 2003. godine.

Danas je Rebecca u braku s norveškim liječnikom Svenom Christjarom Skaiom, kojeg je upoznala tijekom snimanja reality TV serije. Bavi se podučavanjem joge i ima potpuno drugačiji način života u usporedbi s prije 20 godina kada je detaljno opisala svoju aferu s Davidom. Također, zaradila je više od milijun funti na svojoj priči prodajući je britanskim medijima, kao i pozirajući u toplesu za nekoliko muških časopisa.

Nakon stjecanja slave, Rebecca je upoznala Svena i 2008. godine dobili su prvo dijete. Vjenčali su se 2012., dobili još jedno dijete i preselili se u mirno selo Hemsedal u planinama kako bi započeli novi život. Danas žive u južnoj Norveškoj, udaljeni su nekoliko sati vožnje od najbliže zračne luke i bolnice.

Rebecca redovito dijeli detalje svog zdravog načina života na Instagramu, uključujući fotografije šetnji s psom i vježbanja joge u svom studiju. “Sada provodim vrijeme vježbajući jogu, trčeći, vozeći bicikl i istražujući prirodu sa svoja dva sina. Moj život je potpuno drugačiji”, rekla je Rebecca. Ne kaje se zbog svojih postupaka i sretna je s onim što ima.

Piše: Showbuzz

Related Article