Renata Lovrinčević Buljan, bivša Miss Universe Hrvatske, i dalje plijeni pažnju svojim izgledom. Nedavno je objavila zavodljivu fotografiju na Instagramu kojom je podigla prašinu među svojim pratiteljima.

Renata je pozirala u liftu u seksi crvenoj haljini, koja je istaknula njezine bombastične atribute. Duboki dekolte i otvorena leđa ostavili su mnoge bez daha, a društvene su se mreže usijale. Pratitelji su ostavljali komentare poput “Žena vatra”, “Predivna dama” i “Fantastična”.

Osim što je bila misica, Renata je danas poznata kao fitness trenerica. Redovito objavljuje fotografije na društvenim mrežama na kojima pokazuje svoju besprijekornu figuru i inspirira ljude da se bave tjelesnom aktivnošću.

Renata je i ponosna majka. Njezin sin Borna Buljan putuje svijetom kao vratar juniorske momčadi Hajduka. Suprug Petar Buljan je profesionalni vojnik. Renata i Peter imaju još jednog sina, Narda.

Neovisno o tome što je majka i supruga, Renata ne odustaje od svog stila i samopouzdanja. Njezina fotografija u crvenoj haljini dokazuje da ljepota nema godine.

Izvor: [Showbuzz](https://showbuzz.dnevnik.hr/celebrity/renata-lovrincevic-buljan-pokazala-adute-u-seksi-crvenoj-haljini—804052.html)

Related Article