Jane Seymour, britanska glumica i zvijezda serije “Dr. Quinn, žena vrač”, nedavno je potvrdila vezu sa glazbenikom Johnom Zambettijem putem društvenih mreža. Nakon četiri razvoda, Seymour je konačno pronašla sreću u ljubavi i ne krije oduševljenje.

U svojoj 72. godini, Jane je podijelila fotografiju sa Zambettijem na svom Instagram profilu, izražavajući nevjerojatnu sreću koju osjeća sa svojim novim partnerom.

Zahvaljujući njenoj dugogodišnjoj popularnosti i mladolikom izgledu, Seymour je oduševila obožavatelje diljem svijeta. Međutim, iako je negirala estetske zahvate, kasnije je priznala nekoliko korekcija na kojima je bila. Također je istaknula da nikada ne bi pristala na facelifting, unatoč spekulacijama.

Kad je riječ o održavanju zdravog izgleda, Seymour otkriva nekoliko tajni. Pilates, zdrava prehrana, uživanje u čaši vina i tamnoj čokoladi su neki od aspekata njezine rutine. Umjereno vježbanje i uživanje u životu ključ su njene vitalnosti i mladolikosti.

Osim ljubavnih uspjeha, Jane Seymour ima i bogatu karijeru. Poznata po seriji “Dr. Quinn, žena vrač” iz 90-ih godina, glumica je također bila Bond djevojka u filmu “Živi i pusti umrijeti”. Također se pojavila na naslovnoj strani Playboy časopisa kao najstarija žena koja je ikada to učinila.

Jane Seymour je primjer snage, uspjeha i ljubavi, unatoč razvodima i izazovima s kojima se susrela. Njen primjer inspirira mnoge, a njezina nova veza s Johnom Zambettijem dokazuje da se ljubav može naći u svakoj dobi.

Piše: Showbuzz

Related Article