Alexandra Grant progovorila je o vezi s Keanuom Reevesom na dodjeli nagrada Beverly Arts Icon u Los Angelesu.

Američka umjetnica i djevojka Keanua Reevesa, Alexandra Grant, bila je jedna od gošći dodjele nagrada Beverly Arts Icon u Los Angelesu. Iako je crveni tepih prošla bez svog poznatog partnera, otkrila je pokoji detalj o njihovoj vezi, što je za nju rijetkost.

Grant, koja ima 50 godina, odgovarajući na pitanje novinara o vezi s Reevesom, izjavila je da se osjeća samouvjereno kako koračaju crvenim tepihom zajedno, ali da se također osjeća samopouzdano i sama. Također je istaknula kako Reeves ima veliki utjecaj na nju i kako zajedno grade nove kreativne puteve.

Par je prvi put surađivao 2011. godine na slikovnici za odrasle “Oda sreći” i od tada su nastavili zajedničke projekte. Grant je također priznala da je velika obožavateljica Reevesovog benda Dogstar.

Unatoč podršci obožavatelja, veza između Alexandra i Keanua privlači razne komentare. Britanska novinarka Kate Spicer osudila je javnost zbog negativnih pogleda na žene koje nisu konvencionalno “lijepe” i koje su u vezi s poznatim muškarcima.

Alexandra Grant, koja je poznata kao uspješna umjetnica i filantrop, osnovala je i vodi filantropski projekt grantLOVE. Osim toga, par je 2017. godine osnovao izdavačku tvrtku X Artists’ Books.

Što se tiče braka, Alexandra je izbjegla jasno izjasniti se o tome, ali je naglasila važnost ljubavi u njenom životu.

Veza između Alexandra Grant i Keanua Reevesa javnosti je poznata od 2019. godine, a par je surađivao na nekoliko kreativnih projekata zajedno.

Piše: Showbuzz

Related Article