Jelena Karleuša gostovala je u emisiji “Uranak” u kojoj je o svemu pomalo razgovarala s Jovanom Joksimović.

Regionalna pjevačica Jelena Karleuša putem društvenih mreža, zahvalila se voditeljici Jovani Joksimović na iskrenom i divnom razgovoru. Objavila je niz fotografija na kojima poziraju zagrljene i nasmiješene. Jelena nosi ultrakratku rozu haljinicu i neobične roze sunčane naočale, dok Jovana nosi crnu suknju koju je kombinirala s ljubičastom bluzom s narančasto-crnim detaljima.

U emisiji su razgovarale o Jeleninim novim albumima “Alfa” i “Omega”, koji su postali najslušaniji albumi u roku par dana. Također su se dotaknule i privatnog života. Jelena je istaknula kako su žene koje ostavljaju bez daha rijetke, s ljepotom, harizmom, inteligencijom i stavom. Uživala je u razgovoru s Jovanom, koju smatra najvećom novinarsko-voditeljskom zvijezdom i ženom za sva vremena, te joj je zahvalila na divnoj najavi emisije, ozbiljnom i hrabrom razgovoru te na povjerenju u novinarsku profesiju.

Pratitelji su na društvenim mrežama iskazali mnoštvo komplimenata na račun izgleda obiju žena. Jelena Karleuša redovito svoje obožavatelje časti seksi prizorima na Instagramu, gdje je prati 2,4 milijuna ljudi, ali često je i na meti kritika zbog pretjeranog uređivanja fotografija.

Piše: Showbuzz

Related Article