Maria Ćuro, njen nevjerojatan talent i inspirativna priča ohrabruju i diraju srca gledatelja Supertalenta.

U prvoj emisiji jubilarne 10. sezone popularnog showa Supertalent, talijanska pjevačica Maria Ćuro osvojila je srca žirija i publike svojim izvedbama.

Maria, koja je rođena i odrasla u Italiji, odlučila je podijeliti svoj talent s Hrvatskom jer, kako je istaknula, obožava tu zemlju i pjeva uz hrvatske pjesme. Izvela je poznatu talijansku skladbu “Caruso” i svojim glasom rasplakala Martinu Tomčić i Maju Šuput, ali i mnoge u publici.

Martina je primijetila ožiljke na Marijinom tijelu i hrabro je upitala o njima. Maria je otvoreno i hrabro odgovorila da se ne srami svojih ožiljaka i da ih vidi kao dio sebe koji je čini posebnom. Otkrila je da je kao dijete prošla kroz teške operacije i da je čudo što nije oslijepila. Taj borbeni duh i hrabrost su je inspirirali da upiše medicinu kako bi pomagala drugima kao što su drugi pomagali njoj. Pjevanje je za nju iscjeljujuće i neizostavan dio njenog života.

Maria je istaknula da je podrška njenih roditelja i sestre bila ključna za njeno uspješno suočavanje s izazovima. Kada je dobila pitanje o odabiru između medicine i glazbe, Maria je priznala da je to teško pitanje za nju jer obe ove strasti imaju posebno mjesto u njenom srcu.

Izvedbom na hrvatskom jeziku, Maria je još jednom oduševila žiri i publiku. Njena iskrenost, skromnost i predivan glas su bili inspiracija za večerašnju emisiju Supertalenta.

Poslušajte kako Maria zvuči dok pjeva na hrvatskom jeziku u videu:

Izvor: Showbuzz

Related Article