Silvia Dvornik oglasila se putem društvenih mreža o glasinama da je trudna i da čeka dijete s Markom Pecotićem Pecom.

Partnerica splitskog pjevača Marka Pecotiće Pece, lijepa Silvia Dvornik, nedavno je izazvala pomutnju na društvenim mrežama objavom svoje fotografije u uskoj haljini, zbog koje su mnogi pomislili da par očekuje prinovu.

Naime, Silvia je objavila fotografiju s jednog vjenčanja, a ono što je nosila na sebi zaintrigiralo je javnost. Zelena haljina sa svjetlijim i tamnijim nijansama istaknula je njezine grudi i trbuh. Fotografija je odmah izazvala šuškanja da bi Silvia mogla biti trudna, ali ona je odlučila razjasniti situaciju.

Na svom Instagram profilu, Silvia je objavila svoje fotografije na kojima nosi kratke traperice i rezanu košulju koja otkriva njezin isklesni trbuh. Uz fotografije, napisala je: “Ne može se čovjek pošteno ni najesti, a da te ne proglase u blaženom stanju!”

Silvia i Peco su u sretnoj vezi od prošle godine nakon što se Peco rastao od supruge Irene Pecotić s kojom je bio u braku 17 godina i ima dvoje djece. Peco je javno objavio njihov rastanak prošle godine zbog plavokose Splićanke.

Piše: Showbuzz

Related Article