Amerikanac Dan Meyer, gutač mačeva koji je nedavno nastupio u prvoj emisiji showa Supertalent, nije samo impresionirao žiri performansom, već je i podijelio svoju nevjerojatnu životnu priču. Nakon što je progutao mač, Dan je otkrio da se bavi ovim poslom kako bi prebrodio traume prošlosti. Ispričao je kako je proveo prvih 20 godina života u strahu, trpeći nasilje od vršnjaka, ali je odlučio promijeniti svoj život. Dan je svojim talentom postao inspiracija drugima i dokazuje da je nemoguće zapravo moguće.

Dan je rođen i svijet je upoznao u Nashvilleu u Tennesseeju, gdje je radio u glazbenoj industriji već gotovo 20 godina. No, on je želio pronaći svoju svrhu i učiniti nešto posebno. Nakon što je čuo da postoji manje od 12 gutača mačeva na svijetu, odlučio je to vježbati i postati jedan od njih. Kroz godine odricanja, Dan je uspio progutati mač i danas drži 40 svjetskih rekorda u ovoj neobičnoj vještini.

Ali, Danov put nije bio bez prepreka. Prošle godine saznao je da ima dva tumora i bori se s rakom. Unatoč tome, on se ne predaje. Dan želi živjeti život punim plućima i iskoristiti svaku priliku. “Činite najviše što možete dok imate priliku”, poručuje on. Vjeruje da svi trebaju živjeti svoj život u potpunosti i ne posustajati pred izazovima. Njegova priča je inspiracija za sve one kojima je rečeno da ne mogu postići ništa i da ne mogu promijeniti svoj život.

Nastupom u Supertalentu, Dan je osvojio žiri i publiku, a njegov govor ohrabrenja i hrabrosti bio je potresan. Maja je u suzama izjavila kako vjeruje da će Dan pobijediti sve i da zaista može ostvariti svoje snove. Dan je dobio 4 “da” i prošao dalje u natjecanju.

Danova priča je dokaz da svaki dan može biti posljednji i da trebamo živjeti punim plućima, iskoristiti svaku priliku i ne odustajati od svojih snova. Izazovi su tu da bi nas ojačali, a nemoguće može postati moguće, ako smo dovoljno hrabri da ga suočimo.

Izvor: Showbuzz

Related Article