The Shester’s: opasna točka koju nećete moći zaboraviti

Duo iz Španjolske, poznat kao “The Shester’s”, oduševio je i šokirao publiku showa Supertalent. Njihov talent je toliko opasan da je za gledatelje bilo izdano čak i posebno upozorenje.

Brak između Neobra i Manoele nije običan. Oni ne samo da žive zajedno u gradu Valladolidu u Španjolskoj, već i rade zajedno. Njihov talent je žongliranje noževima, ali to nije sve – njihove izvedbe su puni adrenalina i iznimno opasne.

Nebor je otkrio kako se zaljubio u Manoelu na prvi pogled, ali dugo nije imao hrabrosti da joj to kaže. S druge strane, Manoela je bila ta koja je preuzela inicijativu i pozvala Neobra na pivo. Nakon toga, postali su neodvojivi kako u životu, tako i u karijeri.

Počeli su kao ulični izvođači, ali sada mogu reći da dobro žive od svoje discipline. Ono što rade je vrlo rijetko i ne radi svatko. Smatraju se jednim od rijetkih izvođača na svijetu koji se bave takvim opasnim točkama. Manoela je prvotno odlučila da se nikada neće izlagati opasnosti, ali kasnije je promijenila mišljenje jer vjeruje u svog supruga i njihovu vezu.

Njihov nastup je bio toliko opasan da su gledatelji bili obaviješteni unaprijed. Noževe su Nebor i Manoela izvodili s crnom platnenom vrećom na glavi, a završavali su oko Manoele dok se ona vrtjela na rotirajućem kolutu. Ova točka je izazvala šok i strah kod publike, ali na kraju su dobili pohvale i pozitivne ocjene od žirija.

“Ovo je definicija povjerenja u vezi”, zaključio je jedan od članova žirija.

Četiri pozitivna glasa su bila dovoljna da Nebor i Manoela prođu dalje u natjecanju Supertalent.

Izvor: Showbuzz

Related Article