Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora, Zlatko Mateša, i 30 godina mlađa Blanka Kačer privukli su pozornost na Zlatnoj igli u Zagrebu.

Zlatko Mateša, član Hrvatskog olimpijskog odbora, sudjelovao je na tradicionalnoj Modnoj reviji zagrebačkih obrtnika, Zlatna igla, i na reviju je poveo svoju novu partnericu Blanku Kačer.

Zlatko Mateša (74) i Blanka Kačer su pratili reviju iz prvih redova, plijeneći pozornost javnosti svojim zajedničkim pojavljivanjem. Otkako se saznalo za njihovu vezu, par je otvoreno pokazivao svoju ljubav.

Blanka Kačer je pročelnica Katedre za građansko pravo Pravnog fakulteta Sveučilišta u Splitu i ravnateljica Poslijediplomskog specijalističkog studija. Ona je i potvrdila njihovu vezu na svom Facebook profilu, gdje je objavila prve zajedničke fotografije iz Mongolije.

“Nakon prelijepih 20 godina s Hrvojem i velike boli uslijed njegove teške bolesti i smrti, kada sam mislila da je nemoguće opet voljeti, dogodila se ljubav s mojim predivnim, duhovitim, pažljivim i inteligentnim Z.”, napisala je uz fotografije.

Unatoč velikoj razlici u godinama, što je privuklo kritike, par nije dopustio da ih to obeshrabri. Nedavno je Blanka odlučila odgovoriti na ružne komentare svom objavom.

Zlatko je bio u vezi s Dijanom Mayer tri godine prije nego što je započeo vezu s Blankom. Prije toga, ljubio je Bojanu Maglaić koja je bila 34 godine mlađa od njega, a njihova veza trajala je 10 godina. Zlatko ima i tri propala braka iza sebe, s kojima ima djecu. Sa svojom prvom suprugom, Biserkom, ima sina Zlatka. Nakon 13 godina braka, rastao se od druge supruge Jasne. U braku sa Sanjom Gregorić, koja je 16 godina mlađa, vjenčali su se tajno 1994. godine, a razveli su se nakon 13 godina braka. U tom braku dobio je kćer Elu.

Piše: Showbuzz

Related Article