Annie Knight, popularna australska zvijezda OnlyFansa, za svoje je pretplatnike ovaj put pripremila vrlo provokativne sadržaje snimljene na plaži Gold Coast. Međutim, njezin otac nije bio oduševljen kada je saznao čime se bavi.

Annie Knight, koja je inače poznata po svojim pristojnijim fotografijama na društvenim mrežama, odlučila je malo podići temperaturu. Dok se kupala u moru, Annie je odlučila skinuti gornji dio kupaćeg kostima i pozirati na pijesku, stvarajući izazovne fotografije koje su naglasile njezinu savršeno oblikovanu figuru.

Unatoč tome što je njena popularnost na OnlyFansu u porastu, iznenadila je mnoge svojim provokativnim sadržajem. Na svojim društvenim mrežama, Annie objavljuje uglavnom pristojnije slike, ostavljajući dojam da nije “samo” zvijezda OnlyFansa.

Inače, Annie je pohađala jednu od najboljih privatnih škola za djevojčice u Australiji prije nego što se preselila u Queensland i započela svoju kontroverznu karijeru. Njezin otac, Simon Knight, nedavno je saznao da njegova kći zarađuje od OnlyFansa i to ga je šokiralo.

Ipak, Annie tvrdi da je njen otac sada prihvat

Related Article